אחרי שמשה חוגג דרש לאסור את כניסתם של שלושה חברים בארגון "לה פמיליה" למשחקי הבית של בית"ר ירושלים, אותם אוהדים פנו לבית המשפט על מנת לאפשר את כניסתם אל האצטדיון.
עורך הדין ארז בר צבי, עורך דינם של השלושה, הביא את הצד שלהם: "אני מייצג שלושה אנשים, הם טוענים שהם חברי ארגון 'לה פמיליה'. אני לא מייצג את הארגון ואין ישות משפטית כזאת. יום לפני המשחק מול בני יהודה מר חוגג פרסם פוסט, בו כתב: 'היום אני מגיע עם הבת שלי למשחק, אני לא רוצה לשמוע קללות'. לפני שהתחיל המשחק מר חוגג לא היה מוכן לקחת את הסיכון ואמר לשלושת האנשים האלה, ולעוד אנשים שאני לא מייצג, 'אתם לא נכנסים לאצטדיון. נקודה סוף'. כל הסיפור הזה של הגזענות ושל הקנסות זה בכלל לא קשור, זאת שטות גמורה".
בהמשך התייחס עורך הדין אל הסוגייה המשפטית ואמר: "חוגג לא הציג בבית המשפט הוכחות שמדובר בהם. אי אפשר לבוא לשלושה אנשים, שחלקם לא נכחו בכלל במשחק, ולומר להם: 'אתם אחראים על מה שאנשים אחרים עושים'. בואו נדבר על חופש הביטוי - נניח שאנשים מקללים את מר חוגג, זה דבר מכוער ודוחה, השאלה היא אם יש לו סמכות למנוע מהם להיכנס".
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
