פארפה גיאגון, שחקנה של בית"ר תל אביב בת ים מהליגה הלאומית נמצא בתכניות של מכבי תל אביב לעונה הבאה ועשוי להיות אחד משחקניה הזרים של האלופה. באחרונה פנו רשמית בעירוני קרית שמונה למכבי תל אביב וביקשו להיכנס למשא ומתן לצירוף הקשר בן ה-20 מחוף השנהב, בין אם ברכישה ובין אם בהשאלה עם אופציה, אך במכבי תל אביב הבהירו לקבוצה הצפונית כי גיאגון נמצא בתכניות שלהם לעונה הבאה.
גיאגון יפתח את האימונים עם הצהובים, כאשר סיכויים גבוהים קיימים שהוא ישאר כשחקן הקבוצה בעונה הבאה. גיאגון עשה עונה אישית וקבוצתית מצוינת עם בית"ר תל אביב בת ים ועוד נכון לו משחק חצי גמר גביע המדינה מול הפועל תל אביב ביום שלישי.
מכבי תל אביב רוצה להשאיר בשורותיה את אנריק סבוריט ואלכסנדר פשיץ' כאשר אנדרה ז'ראלדש ואדוארדו גררו מחזיקים בחוזה לעונה הבאה ולאלופה יש אופציה להארכת החוזה של הבלם לואיס הרננדס. בתוך כך במכבי תל אביב כבר נמצאים בהכנות המקצועיות למשחק מול מכבי חיפה ביום ראשון בבלומפילד. אייל גולסה שחזר לשחק מול הפועל באר שבע ממשיך להוריד חלודה ועשוי כבר לפתוח בהרכב.
בשעה 12:00 תיפתח מחדש מכירת הכרטיסים למשחק העונה אחרי שכזכור היא הוקפאה על ידי המשטרה עד שיושג האישור לכניסת קהל ללא הגבלה. אתמול אחר הצהריים אישר קבינט הקורונה את המתווה החדש לחזרת קהל בצורה מלאה ומכבי תל אביב תשוב למכור את החבילות לשני משחקי הבית מול מכבי חיפה ועירוני קרית שמונה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם