ההיחשפות של ספיר ברמן, השופטת הטרנסג'דרית הראשונה בכדורגל הישראלי, ממשיכה לעורר עניין גם ברחבי העולם. בכלי תקשורת מרכזיים באירופה ציטטו את דבריה של ברמן במסיבת העיתונאים שנערכה שלשום, והתגובות לא איחרו לבוא.
בין המברכות הייתה גם לוסי קלארק, שופטת בליגות הנמוכות באנגליה שהייתה החלוצה בתחום, ונחשבת לשופטת הטרנסג'נדרית הראשונה בכדורגל העולמי. קלארק בת ה-50 שנולדה כגבר ועברה ניתוח לשינוי מין ב-2018, יצאה לאור עם סיפורה באותה שנה, והפכה לסיפור בקנה מידה עולמי - כמו ספיר ברמן כעת.
קלארק סיפרה אמש שאמנם היא עדיין נתקלת בתגובות סקסיסטיות ופוגעניות במגרשים, ואמנם אף נקלעה במקרה אחד לעימות עם אוהד שיכור שניסה להכות אותה, אולם התעקשה ש"באופן מפתיע, החוויה שלי כשופטת כדורגל טרנסג'נדרית היא חיובית למדי. רוב עולם הכדורגל מקבל אותי כמו שאני ולא מייחס לכך חשיבות יוצאת דופן, ושופטים אותי בתור שופטת כדורגל".
קלארק שלחה מסר לברמן ואמר: "תמסרו לה בשמי, שהיא תופתע מהאופן שבו יקבלו אותה. כשהיא תיראה את שמה מופיעה בתוכניה של המשחק, כשהיא תעלה לכר בדשא והכרוז יכריז בשמה בתור אישה - היא תרגיש חופשייה ומאושרת. אני בטוחה שהיא תהיה נהדרת".
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין


