ההסכם בין ההתאחדות לכדורגל לבין מנהלת הליגות יסתיים בסוף החודש הבא עם סיום עונת הכדורגל בשתי הליגות המקצועניות. שבע שנים מאז הקמת מנהלת הליגות יפתחו בקרוב בהתאחדות לכדורגל ובמנהלת הליגות בשיחות על הסכם חדש. ההסכם המקורי עליו חתמו הצדדים בשנת 2014 היה לחמש שנים. הוא הוארך בשנתיים נוספות וכאמור בעוד כחודש ושבוע תוקפו יפקע.
לוואלה! ספורט נודע כי המנהלת מתכוונת לבקש זיכיון חדש לטווח ארוך של 15 שנים. גורמים במנהלת טוענים שהצדדים צריכים לסכם על חוזה חדש לשנים רבות כדי לתת שקט ויציבות למנהלת שהיא הגורם שמקבל מההתאחדות לכדורגל את הזכויות לניהול שתי הליגות המקצועניות בישראל. יושב ראש ההתאחדות לכדורגל אורן חסון שכיהן בעבר גם כמנכ"ל מנהלת הליגות וגם כיושב הראש שלה, תומך לחלוטין בהמשך כינון מנהלת חזקה ועצמאית ולגמרי בעד הרעיון לו כאמור היה שותף, אך עדיין לא ברורה עמדתו בנוגע למספר השנים שצריך לכלול ההסכם החדש ולעוד סעיפים רבים בתוך ההסכם.
כידוע אורן חסון ויושב ראש המנהלת ארז כלפון לא נמצאים בקשר טוב מזה מספר חודשים. חסון אמר בכנות באחד הריאיונות שלו בוואלה!ספורט שהוא מודה כי כלפון והוא צריכים לקיים מערכת יחסים טובה יותר למען הכדורגל הישראלי ויש גורמים שונים שמנסים כל העת להפשיר את היחסים בין השניים שהיו בעבר מיודדים כאשר חסון אפילו חנך את כלפון ועשה לו תהליך חפיפה כשזה נכנס לתפקיד יושב ראש מנהלת הליגות.
בתוך כך, שאלה נוספת שעדיין לא סגורה היא האם כלפון ימשיך כיושב ראש המנהלת. אחרי סיום תהליך מכירת זכויות השידור לשנים הבאות ואחרי שצלח את שנת הקורונה עם רשת הביטחון לקבוצות, ההערכה בסביבתו של כלפון שהוא ימשיך בתפקיד לפחות לעוד שנה. ספק אם כלפון היה ממשיך, לו הקורונה היתה עדיין משתוללת בישראל ומשפיעה ישירות על הכדורגל. כידוע תחום העיסוק המרכזי של כלפון הוא יושב ראש קצא"א והשנה האחרונה היתה מאוד אינטנסיבית בכדורגל כך שספק אם היה ממשיך בשני כובעיו במצב עניינים דומה. אבל נראה שישראל יוצאת מהקורונה וההחלטה אתמול לפתוח את האיצטדיונים לקהל ללא הגבלה, רק מחזקת את התחושה שהכדורגל הישראלי יצא מהמשבר ולכן נראה כי כלפון לא יעזוב את התפקיד במנהלת.
בהנחה שדירקטוריון מנהלת הליגות בכדורגל יביע תמיכה ביושב הראש ונראה שאלה הם פני הדברים, כלפון אמור להמשיך גם לעונת המשחקים הבאה ואולי אף מעבר לכך.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן