סיפורה יוצא הדופן של ספיר ברמן, שופטת הכדורגל הישראלית ששינתה את מינה ובעבר הייתה שגיא ברמן, זוכה לכותרות גם ברחבי העולם, ובתקשורת הספורט העולמית מדווחים בעניין על המהלך הלא שגרתי.
כזכור, איגוד השופטים יקיים מחר (שלישי) מסיבת עיתונאים במהלכה תודיע רשמית ספיר ברמן (לשעבר שגיא) על ההחלטה שלה לשנות את מינה ולהמשיך לשפוט כאישה תחת השם החדש שלה. בחודשים האחרונים ברמן עברה תהליך לשינוי מין, ומעוניינת להמשיך לשמש כשופטת באיגוד. בהתאחדות לכדורגל ובאיגוד השופטים תמכו בה לאורך כל הדרך. היא כבר עוברת טיפולים הורמונליים וצפויה בהמשך לעבור גם ניתוח לשינוי הג'נדר.
"ישראל סוערת", נכתב ב"אס" הספרדי, "הכדורגל הישראלי צפוי לעשות מהלך פורץ דרך בכדורגל העולמי, בענף שנוהג להיות שמרני בדברים האלה, עם השופטת שהודיעה שהיא מחליטה לשנות את מינה... ובאיגוד השופטים הישראלי הבהירו שהם מצפים ודורשים מהכדורגלנים ומהקבוצות לנהוג בטרנסג'נדרית בכבוד הנדרש".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
באיטליה נכתב בהפתעה ש"השופטת הטרנסג'נדרית הראשונה בהיסטוריה מגיעה מהכדורגל הישראלי", והדבר הגיע גם לתקשורת הסינית, שם צוין כי בעבר הייתה שופטת באנגליה שעברה ניתוח לשינוי מין, אבל בסין הבהירו: "זה עדיין מהלך היסטורי, מאחר שברמן תהיה הראשונה שעושה זאת בליגת הכדורגל הבכירה". גם ב"DW" הגרמני החמיאו להתנהלות של ראשי הכדורגל הישראלי, ומזכירים שבניגוד למקרה של השופטת האנגלייה, היא לא "נאלצה לחכות שנים ארוכות" בארון, בטרם חשפה את זהותה האמיתית כאישה.
לאחרונה ברמן כבר מופיעה במשחקים עם שיער ארוך יותר ועם סממנים נשיים. ברמן, 28, תשמש כשופטת רביעית במשחקי ליגת העל וכשופטת מרכזית בליגה הלאומית. ההחלטה אם להיות שופטת מרכזית בליגת העל תתקבל בהמשך על פי היכולת והציונים. העונה שפט שגיא ברמן מעט מאוד בליגת העל.


