קשר הפועל כפר סבא בן רייכרט עמד הבוקר (רביעי) לוועדת משמעת בנוכחות נציג ארגון השחקנים ונציגי המועדון, אחרי שהגיע לדין ודברים עם נציג הבעלים עידן שום במהלך אסיפה של הקבוצה.
מכפר סבא נמסר: "השחקן התנצל בפני הוועדה על מעשיו והוא מושעה מפעילות עד קבלת החלטה שתתקבל בימים הקרובים".
כזכור, שום, נציג הבעלים, ביקר את רייכרט באסיפה, לאחר שעשה זאת מספר פעמים גם בכלי התקשורת, רק שהפעם השחקן החליט לענות לו ונשלח למקלחת.
במהלך האסיפה עידן שום אמר לשחקנים: "מעכשיו מי שיטען שהוא פצוע אשלח אותו לביטוח לאומי לקחת משכורת", ורייכרט ענה לו: "את האחיין שלך טום שלח שפצוע חודשיים וחצי אתה לא שולח לביטוח לאומי, נכון? ... אם כבר פתחת על כולם באסיפה, תוסיף גם את טום שלח, הוא גם חלק מהקבוצה, לא?".
רייכרט עצמו נמצא במשא ומתן עם מכבי פתח תקוה לעונה הבאה, והלוזונים מאמינים שיחתום אצלם בתום העונה.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
