ניצחון בודד יש לרוני לוי מאז הגיע להפועל באר שבע. הערב (שבת) קיווה לנצח את מכבי פתח תקוה ולפתוח מחדש את המאבק על המקום הרביעי, אך סיים ב-0:0 חלש במושבה.
"אני לא סופר את זה ככה, אני לא מסכם את הקריירה שלי אף פעם בשמונה משחקים", התעקש עם תום המשחק. "יש לנו שאיפות להשתחל לאירופה ובזה אני מתמקד, כל מה שמסביב פחות מטריד אותי. כולנו מצפים ליותר, גם אני, אני מאוד מאוכזב, אבל אני תמיד בטוח בעצמי. למדתי בכדורגל שכשדברים הולכים קשה צריך לעבוד קשה. זה מה שאעשה".
על המשחק עצמו אמר המאמן האדום: "החצי הראשון היה חלש מאוד, של שתי הקבוצות. בשני היה שיפור, אבל לא מספיק כדי להכריע את המשחק. חסר לנו להיות שקטים עם הכדור, להניע אותו עם ביטחון, לייצר עוד פעולות התקפיות. בכל מה שקשור להצטרפות, החזקת כדור, אנחנו לוקים בחסר, אנחנו מאוד לא רגועים עם הכדור".
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
מנגד, סיכם גיא לוזון ואמר: "היו פה שתי יריבות שוות כוחות, כל אחת נטרלה את השניה. היה קרב חפירות במרכז השדה, לא היה פה יותר מדי כדורגל מצד אף קבוצה. התיקו משקף. המחצית הראשונה היתה טובה שלנו, הזזנו את הכדור טוב. ההחלטה האחרונה שלנו לא היתה טובה, ועדיין ירדן כהן יכול היה לכבוש גול. גם במחצית השנייה היה לנו מצב טוב במעבר, אבל היא היתה מאוד פושרת. איבדנו יותר מדי כדורים, לא מספיק טוב, אבל קבוצה טובה יודעת להפסיד גם כשהיא משחקת פחות טוב".
על ליאל עבדה, שנפצע והוחלף, אמר לוזון: "אני לא יודע מה חומרת הפציעה שלו, רק אמרו לי להחליף אותו. הוא עשה משחק טוב למרות שלא כבש. אי אפשר להשוות אותו למנור סולומון, הם שחקנים שונים מאוד בתכונות שלהם. זה כמו להשוות בין משאית הכי טובה ואוטו ספורט".
אריק ינקו הוסיף: "היה משחק די קשה, מאוד שוויוני ופיזי, ואנחנו עם הפנים קדימה למשחק הבא. אני שמח שהצגתי יכולת טובה לאורך רוב העונה. כולנו פה מחויבים, ממוקדים, ורואים את זה על המגרש. אני חושב שאני ראוי לקבל זימון לנבחרת ישראל".


