מי שעוקב אחרי חשבונות האינסטגרם של שחקני מכבי תל אביב בכדורגל, יכול היה לראות החל מאתמול (שלישי) שכל אחד בחר לשתף סיפור אישי על חייל אחר מסיירת אגוז שנפל בעת שירותו הצבאי. שחקני הקבוצה בחרו למעשה לשתף 15 סיפורים על 15 נופלים וזאת במסגרת מיזם מיוחד של קרן מכבי תל אביב ועמותת אגוז שתומכת בחיילים יוצאי סיירת אגוז של חטיבת גולני.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
את הסיפורים על החיילים שנפלו ניתן כאמור לקרוא בעמודי האינסטגרם של שחקני הקבוצה, במסגרת הפרויקט "אני רוצה לספר לכם על החייל...", שנעשה גם בשיתוף קרן מכבי תל אביב.
כמו כן, שחקני ואוהדי הקבוצה הקריאו שמות אוהדי המועדון שנפלו במערכות ישראל וקורבנות פעולות האיבה על מנת להנציחם.
