אחרי העצבים והכעסים בהפועל באר שבע שלשום בלילה על התיקו המשמים מול מכבי פתח תקוה, ניסו אתמול (שני) בקבוצה להרגיע את האווירה ולהיכנס לריכוז לקראת המשחק החשוב בשבת מול בני יהודה בטרנר. למרות התוצאות הרעות לאחרונה, הפלייאוף העליון לא ברח ובקבוצה משוכנעים שאם ינצחו את בני יהודה, הם יהיו בפלייאוף העליון אפילו שהדברים לא תלויים לגמרי בקבוצה מכיוון שהיא במקום השביעי כעת.
יחד עם זה מעריכים במועדון שהקבוצות האחרות ימעדו כך שאולי אפילו תיקו יספיק. "הגענו למצב מאוד פשוט. אם ננצח את בני יהודה נהיה בפלייאוף העליון. אם לא ננצח, אז באמת שלא מגיע לנו להיות שם", אמרו אמש במועדון. "בשבוע הזה צריכים להיות מרוכזים, שקטים ולעשות את המשימה".
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
באר שבע תצטרך להסתדר שוב ללא ז'וזואה וחאתם עבד אלחמיד שעדיין ירצו עונשי הרחקה. לעומתם מרסלו מלי יחזור להרכב מהרחקה. מי שעשוי להפתיע ולחזור להרכב הוא אור דדיה שאתמול ערך אימון מלא של למעלה משעה ונראה טוב. המגן הימני נעדר כבר זמן רב בשל פציעה.
