שוב מבוכה באיגוד השופטים בעקבות תצוגת השיפוט הערב (שבת) במשחק בין עירוני קרית שמונה למכבי תל אביב. אחרי האירועים במחזור הקודם שהתווספו להחלטות לא טובות מצד שופטי ה-VAR בשבועות האחרונים, הגיע המשחק המרכזי של השבת בו שגה שופט ה-VAR ארז פפיר, שלא המליץ לשופט המשחק נאאל עודה לשלוף כרטיס אדום למאור קנדיל, אחרי שמגן מכבי תל אביב גלש ופגע עם הפקקים בשוק של מגן קרית שמונה, זיו מורגן.
לקראת סיום המשחק התעוררה מחלוקת, כשנאאל עודה פסק על פנדל אחרי דחיפה כביכול של דור אלו על מתן חוזז, אבל האירוע הזה היה אפילו חמור יותר מבחינת האיגוד, מההחלטה של פפיר לא לקרוא לעודה לבחון שוב את הפנדל.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
בשבוע שעבר מרסלו מלי מהפועל באר שבע ספג כרטיס אדום בעקבות מקרה דומה, בו תיקול שלו הסתיים בפגיעה בשחקן הפועל תל אביב למרות שנגע בכדור קודם לכן. במקרה של מלי, צוות ה-VAR התערב והארגנטינאי הורחק.


