תקופת הבידוד בה חוייב אלכסנדר פשיץ' בעקבות הידבקותו בקורונה, תסתיים היום (חמישי) אך עדיין לא ברור אם החלוץ יתייצב הבוקר לאימון מכבי תל אביב בקרית שלום. בעוד שבתחילה סיפר פשיץ' כי אינו חש בתסמינים, בהמשך ימי המחלה כבר חש לא טוב ועדכן את מקורביו כי קיבל את מרבית הסימפטומים של הוירוס. בעקבות זאת ספק אם פשיץ' יוכל לשוב לשחק לפני סיום הליגה הסדירה בשבת הבאה. קרוב לוודאי שהוא יצטרך לחזור בהדרגה להתאמן ולחזק את הגוף אחרי ההיעדרות הארוכה.
בקבוצה צפו אמש בעירוני קרית שמונה מנצחת את מכבי פתח תקוה לקראת המפגש בשבת מול השחקנים של קובי רפואה וברור לכולם שמצפה למכבי תל אביב משחק לא קל מול קבוצה שתרצה להבטיח את מקומה בפלייאוף העליון. מי שייעדר מהמשחק הוא טל בן חיים המוצהב. גם יונתן כהן ימשיך להיעדר ואולי גם דן גלזר יחמיץ משחק נוסף בגלל הפציעה בשרירי בטנו.
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
מי שכשירותו מוטלת בספק הוא אנדרה ז'ראלדש שהוחלף במשחק מול בית"ר ירושלים בגלל רגישות בשריר ואם לא תחול הטבה משמעותית במצבו, יפתח מאור קנדיל במקומו.
הלילה בשעה 22:00 יסתיים פרק הזמן שניתן השבוע לאיסוף תרומות לעמותת אוהדי מכבי תל אביב "אחים לסמל" ולקרן מכבי תל אביב כדי לסייע לקראת חג הפסח לאנשים מעוטי יכולת, חיילים בודדים וניצולי שואה. העמותה השיגה כבר תרומות בסך כולל של למעלה מ-90 אלף שקל בהם ייעשה שימוש להכנת סלי מזון על ידי אוהדי מכבי תל אביב, כשהיעד הוגדל ל-120 אלף שקל.


