טקס מרגש התקיים אתמול (שני) בספורטק בהרצליה לחניכת מגרשי הקט רגל החדשים. בטקס נחשף שהמגרשים יקראו על שם שדרן הספורט מאיר איינשטיין ז"ל, תושב העיר ואוהד של הפועל הרצליה. בטקס השתתפו בני משפחתו של איינשטיין - אשתו או-לי איינשטיין ואחיו עמי איינשטיין, ראש עיריית הרצליה משה פדלון וסגן ראש העירייה ומחזיק תיק הספורט עופר לוי.
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(2.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
רגיל (3) 297
22:00

ארסנל

קריסטל פאלאס
רבע גמר גביע הליגה; ארסנל מגיעה כפייבוריטית ברורה, בעוד פאלאס מתקשה העונה ומגיעה אחרי תקופה פחות טובה. למרות שארסנל צפויה לעלות עם הרכב רוטציוני, העומק והביתיות באמירויות אמורים להספיק לה.
ראש העירייה, משה פדלון, אמר בטקס: "מי היה מאמין שרק לפני מספר שנים המקום שאנו עומדים בו היום היה אתר נטוש עם ערמות פסולת וביצות. אנחנו ממשיכים כל העת לפתח את התשתיות בעיר, ולמנף את הפיתוח העירוני, ללא לאות, גם בשנה מאתגרת שכזו. המגרשים החדשים הם עוד צעד למען התושבים והתושבות שוחרי הספורט והפנאי, שנאלצו לשבת בבית שבועות רבים."


