ההפסד של מ.ס. אשדוד אמש (שני) למכבי תל אביב היה החלק הקל בערב שעברה הקבוצה בבלומפילד. שלושה שחקנים של הקבוצה נפצעו ויעדרו במשחקים הקרובים כאשר החמורה מכולן היא הפציעה של טימותי אוואני שקרע את השריר הארבע ראשי ויעדר ככל הנראה עד תחילת הפלייאוף.
בנוסף אליו נבדקו היום חמודי כנעאן ומוסא בגאיוקו שהוחלפו במחצית. שניהם סובלים ממתיחות שריר חזקות מאוד. כנעאן מתח את שריר הירך האחורי ובגאיוקו מתח את שריר המקרב ירך ארוך ויש לו גם שטף דם בשריר התאומים.
כל השלושה יעדרו מהמשחק מחרתיים מול הפועל כפר סבא וצפויים להיעדר גם מהמשחקים בשבוע הבא. אל השלושה צריך להוסיף את רמזי ספורי שנעדר כבר עשרה ימים בגלל קרע בשריר התאומים וגם הוא יעדר מהמשחקים הקרובים.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
