אוהדים של בני סכנין התגודדו היום (שבת) בסיום ההפסד הביתי 1:0 להפועל חיפה, קראו בגנות המאמן ניסו אביטן ודרשו שיתפטר. נועלת הטבלה סופרת כבר 554 דקות ללא שער זכות והיא קבוצת הבית הגרועה בליגה: עם 7 נקודות ו-3 שערי זכות.
"הקריאות? זה אף פעם לא נעים, אבל התוצאה יותר כואבת", אמר אביטן אחרי המשחק, "התחלנו בסדר גמור, קצת איבדנו את המשחק והתחלנו לדעוך. הבעיה שלנו ידועה - אנחנו מתקשים לצבור נקודות בבית וזה מתסכל את כולם. נרגע כמה דקות ונמשיך קדימה כי יש משחק ביום חמישי ונצטרך להתכונן למשחק קשה בטדי. אני מרגיש שהשחקנים איתי למרות התוצאות".
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
איסמעיל ריאן אמר בסיום: "כנראה אנחנו לא מודעים שצריך לקחת נקודות בבית. במקום לסחוב את הפועל חיפה לתחתית, נתנו לה להתקרב לפלייאוף העליון. אנחנו צריכים להיו חזקים, לעבוד יותר קשה, כל משחק עד סיום העונה הוא מלחמת עולם".
על החזרה מטורקיה והחתימה בסכנין, אמר: "זה מקום שאני מאוד אוהב, כשפנו אליי באתי לעזור. אני שלם עם ההחלטה, אעשה הכול כדי לעזור לקבוצה להישאר בליגה".
