מכבי תל אביב הודיעה הערב (שני) כי איש צוות אחד נמצא חיובי לקורונה, בעוד כל שאר שחקני הקבוצה ואנשי הצוות המקצועי נמצאו שליליים. הבדיקות האלה נעשו לפני היציאה של הצהובים לקייב לקראת משחק הגומלין מול שחטאר דונייצק בסיבוב 32 הגדולות של הליגה האירופית.
הקבוצה של פטריק ואן לוון הפסידה 2:0 במשחק הראשון בבלומפילד וזקוקה לנס ולניצחון בהפרש של שלושה שערים או שניים, אבל בתוצאה גבוהה יותר (3:1, 4:2 וכן הלאה) כן לעלות שלב כשבמקרה של 0:2 יילכו הקבוצות להארכה ובמקרה הצורך גם לדו קרב פנדלים. כך או אחרת, הסיכויים לכל התרחישים הללו הם קטנים שכן מדובר ביריבה באמת חזקה מאוד.
הצהובים כבר עברו העונה מכת קורונה רצינית, עם למעלה מ-11 שחקנים ותשעה אנשי צוות שנדבקו. בין השחקנים שחלו לפני מספר חודשים היו טל בן חיים, דן גלזר, אדוארדו גררו, דור תורג'מן, אבי ריקן, יונתן כהן, דניאל פרץ, דור פרץ, ניק בלקמן, אנריק סבוריט ואופיר דוידזאדה.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
