הפועל רמת גן ממשיכה בחיזוק המרשים שלה בחלון ההעברות: האורדונים הודיעו היום (שלישי) על החתמתו של שחר הירש, חלוץ הפועל תל אביב לעונה וחצי הקרובות. הירש פתח את דרכו בקבוצת הבוגרים של הפועל חיפה ושיחק מאז גם במכבי חיפה, הפועל עפולה, הפועל פתח תקוה, הפועל רעננה ואשקלון. בעונת 2013/14 הוא סיים כמלך שערי הליגה הלאומית עם 20 כיבושים עבור הפועל עפולה.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
זו כבר ההחתמה החמישית של הקבוצה שצירפה מוקדם יותר את ים כהן, אלי בבייב, עדי נמני ומאמון קשוע. רמת גן פתחה לא טוב את העונה, אבל היא מרוחקת רק חמש נקודות מהמקום השני שמוליך לליגת העל.
עינב חזנוולד יו"ר הקבוצה אמר: "שחר הירש הוא החתמה נוספת בשרשרת החתמות שנועדו להחזיר את הפועל רמת גן מהפגרה הארוכה טובה יותר עצמתית יותר ומחויבת יותר. שחר מתאים לרמת גן הן מהבחינה המקצועית והן מהבחינה החברתית".


