הפועל רמת גן ממשיכה בחיזוק המרשים שלה בחלון ההעברות: האורדונים הודיעו היום (שלישי) על החתמתו של שחר הירש, חלוץ הפועל תל אביב לעונה וחצי הקרובות. הירש פתח את דרכו בקבוצת הבוגרים של הפועל חיפה ושיחק מאז גם במכבי חיפה, הפועל עפולה, הפועל פתח תקוה, הפועל רעננה ואשקלון. בעונת 2013/14 הוא סיים כמלך שערי הליגה הלאומית עם 20 כיבושים עבור הפועל עפולה.
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
זו כבר ההחתמה החמישית של הקבוצה שצירפה מוקדם יותר את ים כהן, אלי בבייב, עדי נמני ומאמון קשוע. רמת גן פתחה לא טוב את העונה, אבל היא מרוחקת רק חמש נקודות מהמקום השני שמוליך לליגת העל.
עינב חזנוולד יו"ר הקבוצה אמר: "שחר הירש הוא החתמה נוספת בשרשרת החתמות שנועדו להחזיר את הפועל רמת גן מהפגרה הארוכה טובה יותר עצמתית יותר ומחויבת יותר. שחר מתאים לרמת גן הן מהבחינה המקצועית והן מהבחינה החברתית".


