הלם במ.ס. אשדוד אחרי ההפסד 3:1 אתמול (שבת) למכבי נתניה. "בחלומות הכי שחורים, אי אפשר היה לראות שתוצאה כזו תגיע", אמרו אמש גורמים במועדון. "המשחק הזה לא היה קרוב אפילו לתוצאה הזו, אבל אחרי חצי שעה הכול התפרק לנו. נצטרך ללמוד מהטעויות שלנו".
באשדוד דיברו אמש על טעויות קשות של שחקני ההגנה ועל העובדה שהקבוצה תהיה חייבת ללמוד לשחק מול קבוצות שיסגרו את המשחק היטב. בקבוצה מודאגים מהירידה ביכולת אצל מוסא בגאיוקו שחזר פחות טוב מהפציעה הקשה שעבר. חמודי כנעאן סובל מחוסר יציבות ביכולת שלו וכך גם דין דוד.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
ג'קי בן זקן הבהיר בשיחות שונות שגם פורסמו כאן אמש שהוא לא מתכוון לשחרר את רן בן שמעון לשום קבוצה, כולל לא להפועל באר שבע.