שוער מ.ס. אשדוד רון שושן השתחרר הבוקר (ראשון) מחוזהו בקבוצה וחתם בהפועל ראשון לציון. שושן נחשב עד לא מזמן לשוער המוביל בליגה הלאומית. הוא קיווה לעשות קפיצת מדרגה בליגת העל, אבל לא קיבל הזדמנויות במ.ס. אשדוד מאז צורף לקבוצה.
אתמול היה שושן על הספסל אבל אחרי שרועי משפתי החלים מפציעתו הקשה, הוא צפוי לחזור לסגל אשדוד ולהתחרות ביואב ג'רפי על האפודה הראשונה. במקרה הזה יהפוך שושן לשוער שלישי והוא בכלל רוצה לחזור לשחק וליהנות מכדורגל. בהפועל ראשון לציון חיפשו באחרונה שוער ראשון אחרי פציעת השוער שלהם והשידוך התאים לשלושת הצדדים. שושן חתם באמצעות סוכנו אדם קידן.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
באשדוד מאוכזבים מאוד מההפסד אתמול למכבי פתח תקוה. "למה רצנו למעלה בסוף והפקרנו את ההגנה בדקות הסיום", שאלו הבוקר בקבוצה. "תיקו חוץ מול מכבי פתח תקווה כבר לא טוב לנו שהיינו צריכים להתאבד על שלוש נקודות? עדיף היה שמכבי פתח תקווה שתתמודד איתנו על מקום בפלייאוף העליון, לא היתה לוקחת שלוש נקודות".