אחרי שבעה חודשים מחוץ לאיצטדיון טרנר, חזרה הבוקר (שבת) הפועל באר שבע לראשונה לאיצטדיונה הביתי וקיימה את האימון שלה על הדשא לקראת המשחק מחרתיים מול הפועל חדרה. כזכור נסגר טרנר באמצע חודש יוני בשל ליקויים בטיחותיים חמורים שנמצאו בגג האיצטדיון. בחודשים האחרונים עבר האיצטדיון טיפול ראשוני ובהמשך יושלם הטיפול הדרוש כדי שהקהל יוכל לחזור ליציעים.
בינתיים ניתנה החלטה לבטל את צו הסגירה לאיצטדיון ולאפשר להפועל באר שבע לחזור ולשחק באיצטדיון אחרי חודשים ארוכים בהם אירחה את משחקי הליגה בטדי בירושלים ואת המשחקים באירופה במושבה בפתח תקווה.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מי שלא ישותף מול חדרה בשני הוא סינאטיהו סלליך, שאמנם התאמן אבל לא ישותף מחרתיים. החלוצים אנתוני וארן וג'ונתן אגודלו התאמנו בצורה מלאה ונראה כי הם ישחקו למרות שוארן עדיין מתאושש מהקורונה שפקדה אותו ואגודלו מסיים עם הפציעה שחווה בשבוע החולף. מי שיחסר מחרתיים הוא ז'וזואה המורחק ורמזי ספורי מועמד לפתוח בהרכב במקומו.