ניר ברדע מצא קבוצה חדשה: בודפשט הונבד ההונגרית הגיעה לסיכום עם אשדוד על רכישתו של הבלם תמורת חצי מיליון שקל. הבלם, שאיבד את מקומו בסגל מאז שעומרי בן הרוש הגיע, מסיים את חוזהו בתום העונה וכעת ישחק בליגה ההונגרית.
את הונבד, שממוקמת במקום העשירי בליגה ההונגרית הבכירה, מאמן לא אחר מאשר אישטוון פישונט קשר העבר ההונגרי שכיכב בליגת העל וזכה באליפויות עם הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים.
אשדוד נהנית מעונה מצוינת עד כה אבל ברדע, שהיה בורג מרכזי בעונה שעברה, לא היה עד כה חלק מההצלחה. ברדע רשם רק חמש הופעות בהרכב של רן בן שמעון בליגה ולא היה בסגל במשחקים האחרונים, עד שבמשחק האחרון הוא חזר להרכב בניצחון 1:2 על הפועל תל אביב. בשלב הזה אין חיפוש אחר בלם מחליף, כאשר בקבוצה יסתמכו על עמרי בן הרוש וגיל כהן כמחליפים לשני הבלמים הזרים - צבטקוביץ' ואוואני.
"רוצים להודות לשחקן ניר ברדע על שנים מדהימות בהם היה לאחד משחקני ההגנה המובילים בקבוצה", נמסר ממ.ס. אשדוד, "לקראת סיום חוזהו בסוף העונה הנוכחית קיבל ניר הזדמנות לשחק בחו"ל בקבוצת בודפשט הונבד. בעקבות ההצעה החליט מועדון ספורט אשדוד לאפשר לברדע להגשים את חלומו. אנו רוצים להודות לו על תקופה מדהימה יחדיו ומאחלים לו המון בהצלחה בדרכו החדשה".
רגיל (6) 211
21:30

שטוטגרט

סט. פאולי
שטוטגרט אחרי הפסד לפרייבורג ופתיחת עונה מגומגמת, בעוד סט. פאולי לא הפסידה העונה ועשתה תוצאות יפות מאוד. האורחת לא תפסיד אך גם לא מספיק איכותית לנצח. שווה ללכת על תיקו
רגיל (6) 238
21:45

לצ'ה

קליארי
משחק שקול מאוד, כשהתחושה היא שאף תוצאה לא תפתיע כאן. לצ'ה עם פתיחת עונה רעה, ללא ניצחון ושער זכות אחד. קליארי עם ניצחון בודד, אבל בעונה החולפת הייתה מקבוצות החוץ החלשות ביותר בליגה. במפגשים ביניהן אשתקד כל אחת ניצחה בבית, הפעם - תיקו ישקף יותר את היכולת הנוכחית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 303
22:00

מידלסברו
(2.5+)

ווסט ברומיץ'
מתוך 5 משחקים של מידלסברו העונה, נכבשו בשלושה משחקים מעל 2.5 שערים. מצד שני רק משחק אחד של ווסט ברומיץ הסתיים על מעל 2.5 שערים.