הפגרה הכפויה שנפלה (שוב) על הכדורגל בעקבות הסגר, הביאה גם לשינויים ברישום של שחקנים חדשים לקבוצות. ההתאחדות לכדורגל הודיעה היום (חמישי) שלאחר בדיקה שנעשתה מול מנהל הליגות ופיפ"א, הוחלט לשנות את מועד חלון ההעברות שייפתח ב-19.1 במקום ב-10.1 וייסגר ב-11.2. יש לציין שמועד חזרת הליגות המקצועניות לפעילות עדיין אינו סופי, כך שבהתאם לכך גם מועד פתיחת וסגירת חלון ההעברות יכול להשתנות.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
מוקדם יותר היום שלח יו"ר המנהלת ארז כלפון מכתב לראשי הקבוצות לגבי ההתנהלות בזמן הפגרה שבו נכתב: "אני פונה אישית לבכל בעלי קבוצות, אנו נמצאים בעיצומה של התפרצות קשה של המגיפה לרבות מוטציות שונות המקשות על ההתמודדות עמה. אנא וודאו כי כל הנהלים וההנחיות יישמור בקפדנות, על מנת שהליגה תוכל להתחדש במועד זה כשכל השחקנים בריאים וכשירים. מוטלת עליכם אחריות גדולה אל מול הצוותים והשחקנים, שכן אם במועד החזרה התחלואה בקרב אנשי הקבוצה תהיה גבוהה, לא נוכל לחדש את הפעילות".


