מ.ס. אשדוד תנחית בארץ את שחקן ההתקפה הניגרי איברהים אולאווין והוא עשוי לחתום בקבוצה בחלון הקרוב. מדובר בשחקן התקפה בן 22 ששיחק בריינג'רס מהליגה הבכירה בניגריה ומסוגל לאייש שלל תפקידים כולל חלוץ, שחקן כנף ואפילו פליימייקר. בעונה שעברה הוא כבש 8 שערי ליגה. אשדוד קיבלה את האישור להנחיתו בארץ והוא ינחת עד סוף השבוע להתרשמות ובסופה עשוי לחתום.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
במקביל, המתנה מתוחה באשדוד לתוצאות בדיקות הקורונה שעברו הבוקר (רביעי) שחקני הקבוצה. שבעה שחקנים עדיין לא קיבלו תשובות, אבל עוז בילו נמצא חיובי והפך לשחקן החיובי העשירי בקבוצה, מה שמשאיר את קיומו של המשחק הדחוי נגד הפועל תל אביב (חמישי, 20:00, ספורט 2) בספק. במועדון לא לוחצים בשלב הזה על המינהלת לדחות גם כי הם יודעים שההחלטה היא רק של משרד הבריאות וגם כי המאמן רן בן שמעון רוצה לשחק אחרי שהמשחק מול עירוני קרית שמונה מהשבת האחרונה נדחה.
באשדוד מקווים שננאד צבטקוביץ' שיצא גבולי חיובי, ייצא היום שלילי ובמקרה כזה הוא יוכל לשחק. צבטקוביץ' הגיע לבדיקות הבוקר ראשון ביחד עם עוז בילו שלא חש בטוב. שניהם עשו את הבדיקות בנפרד מהשחקנים ורחוק מהם. באשדוד מקווים כי הבלם הסרבי יוכל לשחק אם יימצא שלילי ואז גם יעשו לו אימון אישי כדי להכין אותו למשחק מחר אחרי שהוא לא התאמן מתחילת השבוע.