אחרי שלושה משחקים שלא התלבש, יחזור הערב (שני, 20:00, ספורט 2) ניר ברדע לסגל מ.ס. אשדוד מול בית"ר ירושלים בטדי, אבל זה בעיקר כי טימותי אוואני מושבת בגלל פציעה ורן בן שמעון החליט לעלות עם שלושה בלמים, כך שאין לו בלם אחר בסגל. למרות שמאמן מ.ס. אשדוד יפתח עם שלושה בלמים וללא הבלם האוגנדי בסגל, ברדע יהיה רק על הספסל.
זוהר זסנו שיכול לשחק כבלם וכמגן ימני לא יהיה אופציה מהספסל מכיוון שהוא יפתח כמגן ימני בשל ההיעדרות של טום בן זקן עקב מחלה. ברדע איבד לאחרונה את מקומו בהרכב ולאחר מכן בסגל והוא בדרך החוצה ממ.ס. אשדוד, אולי כבר בחלון ההעברות של חודש ינואר. הכיוון של ברדע הוא חו"ל כאשר הקבוצה שמתעניינת בו היא אלטאך מאוסטריה. באשדוד לא צפויים לעמוד בדרכו של הבלם שהפך כאמור לבלם החמישי או אפילו השישי בקבוצה ולראיה כאמור המשחק הערב, בו עמרי בן הרוש וגיל כהן יועדפו על פניו לצד ננאד צבטקוביץ' שחוזר מפציעה להרכב.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
למרות חיסרון של מספר שחקני הרכב ובתוכם גם רועי גורדנה המוצהב, שגיב יחזקאל הפצוע ושלומי אזולאי שאומנם יישב על הספסל אבל ספק אם יכנס בשל רגישות בשריר, ערך רן בן שמעון אסיפת דירבון נוקבת אתמול עם השחקנים ונתן להם להאמין שגם ללא שחקני מפתח רבים בכל העמדות, הקבוצה שלו מספיק חזקה כדי לחזור עם נקודות מטדי.


