ביוון מדווחים גאורגיוס דוניס פספס במעט את משרת האימון בא.א.ק אתונה. כמה מעט? 24 שעות בלבד. זה לא היה השבוע של המאמן בן ה-51, שאחרי שורה של תוצאות מאכזבות בליגה פוטר ממכבי תל אביב, ומתברר שגם החמיץ חזרה לקבוצה שאת מדיה לבש כשחקן בעונת 1997/98.
לפי התקשורת ביוון, א.א.ק אתונה סימנה את דוניס כמועמד המוביל להחליף את מאסימו קאררה שפוטר באמצע השבוע, אבל הוא עדיין היה מאמנה של מכבי תל אביב ולכן מי שקיבל את התפקיד היה מנולו חימנס, שהגיע לקדנציה רביעית בצד הצהוב-שחור של בירת יוון.
"אם דוניס היה מפוטר ממכבי תל אביב 24 שעות מוקדם יותר, הוא היה ממונה למאמן א.א.ק אתונה", נכתב שם, "א.א.ק אמנם סיכמה עם חימנס מבעוד מועד, אבל השאירה פתח עד הרגע האחרון למאמן יווני. הבעלים דימיטריס מליסנידיס מאוד מעריך את דוניס".
א.א.ק מדורגת במקום הרביעי ביוון אחרי 12 משחקים, והיא מפגרת אחרי המוליכה אולימפיאקוס בשמונה נקודות. בשנים האחרונות המועדון נהג למנות מאמנים זרים ומאז 2016 עמד רק מאמן יווני אחד על הקווים (שלא כמאמן זמני), מרינוס אוזונידיס.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין