המפגש מול מכבי תל אביב בבלומפילד לפני קצת יותר משנה היה המשחק הראשון של רן בן שמעון כמאמן מ.ס. אשדוד בקדנציה השנייה שלו במועדון אחרי החזרה לארץ מנבחרת קפריסין. לא היה לו אז יותר מדי זמן להתכונן למשחק ואשדוד נוצחה. הערב (שני, 20:00, ספורט 4) רוצה בן שמעון לצאת עם משהו מהמשחק בו יפגוש ידיד ותיק שלו, גאורגיוס דוניס. בן שמעון שולח בדרך כלל את שחקניו מהאימון המסכם כשהם יודעים את ההרכב למשחק, אבל אתמול ניכר בו שהוא מתלבט באשר לשתי עמדות.
הראשונה, האם להמשיך לפתוח עם שלושה בלמים ואם רק עם שניים, האם להעלות את טימותי אוואני שהיה חולה במשך כל סוף השבוע. בן שמעון מאוד מעריך את אוואני ולכן ערך לו אימון אישי מיוחד כדי להכשיר אותו למשחק אחרי שהתברר שהבלם האוגנדי לא חלה בקורונה. העמדה השנייה היא בהתקפה שם יצטרך המאמן להכריע האם ללכת עם שגיב יחזקאל ליד דין דויד או דווקא עם האוגנדי באיו פהד. יחזקאל חזר להתאמן בשבוע שעבר אחרי פציעה, אבל ייתכן שבן שמעון יעדיף לשמור אותו למחצית השנייה דווקא כחילוף ולפתוח עם באיו שחווה שיפור במשחק שלו. על דבר אחד לפחות בן שמעון בטוח וזו הנכונות של מכבי תל אביב לבוא לאשדוד כדי לנצח. כשנשאל האם הראש של מכבי תל אביב במשחק הליגה האירופית החשוב כל כך נגד סיבאספור ביום חמישי, הוא אמר: "אני לא מכיר דבר כזה שקבוצה מקצוענית ועוד מכבי תל אביב, לא רוצה מאוד לנצח כל משחק. עבורנו זה אתגר גדול".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן