אכזבה בעירוני קרית שמונה אחרי ה-0:0 מול מכבי נתניה אמש (ראשון). בקבוצה הצפונית הרגישו בסיום שהיו יכולים לצאת עם ניצחון שהיה משאיר אותם בפסגת הטבלה, אולם בסופו של דבר פינו את המקום הראשון למכבי פתח תקוה - אף שלקובי רפואה ושחקניו יש משחק חסר. "יש פה קבוצה נהדרת", אמרו במועדון, "חשוב היה לנו לשמור על יציבות ורצינו מאוד לנצח. חבל שזה לא קרה אבל גם המשחק הזה מעיד שיש כאן קבוצה חזקה".
במועדון ציינו גם את העובדה שאיזי שרצקי חזר לעניינים מבחינת הגעה למשחקים והרעב שהוא מציג. "איזי תמיד רעב, הוא ווינר אמיתי", אמר גורם במועדון. הבעלים אף ירד במחצית המשחק לדבר עם השופטים, צעד שהכעיס את אנשי נתניה, אך גורמים שהיו בסביבה תיארו שיחה רגועה ועניינית בין שרצקי ושלומי בן אברהם, שהסביר בניחוחות מדוע החליט לפסול את השער של אורי דהן.
תקרית נוספת שהתרחשה היא בין מאמן מכבי נתניה ריימונד אטפלד לרפואה. בקרית שמונה יצאו להגנתו של מאמנם ואמרו שמאמן היריבה החל לצעוק לעברו ללא הסבר מוקדם.
למרות ה-0:0, בקרית שמונה שיבחו את סקו טורה שהפך להפתעה הנעימה של הקבוצה. טורה המושאל ממכבי חיפה מציג יכולת גבוהה מאוד ובמועדון מרוצים מאוד ומאמינים שיוכל לעזור להצעיד אותם בצמרת לכל אורך העונה.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
תובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, החליט להעמיד את שתי הקבוצות לדין - את נתניה בגין התנהגות בלתי ספורטיבית ועבירה על חוקת תקנוני הוראה של ההתאחדות, ואת קרית שמונה בגין עבירה על חוקת תקנוני הוראה של ההתאחדות.


