אחרי שעברו 10 ימים מאז המשחק של ישראל מול סקוטלנד, ייפגשו מחר חברי ועדת האיתור של ההתאחדות לכדורגל כדי להתחיל ולהניע את סבב המינויים לנבחרות ישראל הצעירות ובמקביל להתחיל לדון בעתידו של מאמן הנבחרת הבוגרת וילי רוטנשטיינר. הפגישה שמיועדת למחר ושבה ישתתפו יושב ראש ההתאחדות לכדורגל אורן חסון, קודמו בתפקיד שינו זוארץ, אלי אוחנה כשחקן עבר וחבר המזכירות בהווה, והמאמן אלי כהן על תקן מאמן בכיר, אמורה לעסוק במינוי מאמנים לנבחרות הצעירות של ישראל ובראשן הנבחרת האולימפית אותה יעזוב ניר לוין שמסיים את חוזהו בהתאחדות לכדורגל בסוף החודש הבא.
המועמד המוביל להחליף את לוין הוא אלון חזן ששימש באחרונה כעוזרו של וילי רוטנשטיינר כמאמן הבוגרת ועוד קודם עבד עם אנדי הרצוג באותה המשבצת. ידוע שאורן חסון מעריך את חזן ולא מן הנמנע שיתמוך בבחירתו לתפקיד אחרי שחזן עבד בעבר גם בנבחרות היותר צעירות של ישראל. על פי הידוע, גם חזן עצמו מעדיף לעבור ולאמן את הנבחרת הצעירה על פני התפקיד הנוכחי שלו. למשרה הזו יש עוד מועמדים ששמם יעלה על השולחן.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
עם כל הכבוד למאמני הנבחרות הצעירות, השאלה שעדיין נותרה פתוחה היא איזה תפקיד ימלא רוטנשטיינר החל מהחודש הבא. מי שהגיע לכאן כמנהל הטכני של הנבחרות ושימש בשלושת החודשים האחרונים גם כמאמן הלאומי, צפוי להמשיך על פי חוזהו עד 2022 כאשר רק בהמשך החודש הבא יקבעו חברי ועדת האיתור באיזה תפקיד הוא יישא.
המוטיב המרכזי עליו תישען הבחירה של ועדת האיתור, יהיה הרצון של רוטנשטיינר עצמו. אם האוסטרי יאמר שאינו רוצה לחזור ולנהל את הנבחרות הצעירות, לא יכפו זאת עליו. אם יגיד שהוא רוצה לסיים את תפקידו כמאמן הבוגרת ולחזור לתפקידו המקורי, יקבלו זאת ובתנאי שיהיה יותר מעורב בגילים הצעירים מכפי שהיה עד עכשיו. איש בועדת האיתור לא רוצה לוותר לגמרי על רוטנשטיינר במיוחד כשפרידה ממנו תוליד בכל מקרה פיצוי בגובה של 700 אלף שקל לפני מסים.