הפועל תל אביב לא מצליחה להתרומם. אחרי ה-0:0 מול מכבי פתח תקוה במחזור הקודם, האדומים הפסידו 1:0 בקרית שמונה והסתבכו בתחתית. שי אייזן כבש שער עצמי בדקה ה-56 והכריע את ההתמודדות לטובת הכחולים, שמצידם הבטיחו שבוע נוסף בפסגה.
ניר קלינגר היה מאוד מתוסכל מאי ניצול המצבים של קבוצתו ואמר: "אני חושב שהמשחק מדבר בעד עצמו, לא התוצאה. אם לא נדע להבקיע מכל כך הרבה מצבים שאנחנו מייצרים, נהיה בבעיה. היריב הבקיע פעמיים מכלום. כמה מצבים צריך כדי להבקיע? 17,18? זה לא מתאים לרמות האלו וחבל. היכולת שלנו לא שווה את המיקום שלנו בטבלה. היריבות מבקיעות לנו שערים ממעט מצבים. זה מעציב אותי מאוד אבל צריך להרים ראש ולהמשיך קדימה".
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
קובי רפואה מאמן קרית שמונה ממש לא היה מרוצה מהיכולת של קבוצתו: "בחמש השנים האחרונות קרית שמונה הסתבכה בתחתית, לא בגלל שלא היו פה תקציבים, פשוט דברים לא הלכו. אני מאוד שמח שבנינו קבוצה טובה. לגבי המשחק, היה משחק לא טוב שלנו, בלשון המעטה, לא שטפנו את המגרש כמו שאנחנו רגילים, אבל קבוצה טובה וחזקה צריכה לקחת נקודות גם כשהיא פחות טובה".
"אנחנו בסך הכל במחזור השישי, השאיפה שלנו היא להיות בצמרת ולשחק אטרקטיבי והתקפי. אני מאוד גאה בבחורים, הם עושים את העבודה כמו שצריך אבל יש לי עוד הרבה עבודה. מוחמד שכר עשה שינוי בחודש האחרון ובשביל זה הוא שיחק היום, מי שיוכיח שהוא מחויב למועדון הוא זה שישחק. הדלת פתוחה לכולם".
מוחמד שכר אמר: "אני מאוד מבסוט בשביל הקבוצה ועכשיו אני עוד יותר מבסוט ורוצה להגיד תודה לאיזי וקובי שנתנו לי עוד הזדמנות. היתה אי הבנה ביני לבין המועדון, אבל זה נפטר. כל עוד איזי ירצה אותי פה, אני תמיד יהיה פה. הוכחתי את זה היום, אני רוצה להיות פה".