מכבי תל אביב ניצחה אתמול (שלישי) את הפועל חיפה 0:1 במשחק אימון שנמשך 70 דקות, אבל במועדון מעידים שפגרת הנבחרות לא באמת איפשרה להם להשתפר ולשדרג את איכות המשחק של הקבוצה. אחרי הניצחון על בני סכנין לפני 10 ימים אמר המאמן גאורגיוס דוניס שהוא ינצל את האימונים כדי לעבוד על הרבה אלמנטים הדרושים שיפור במשחק של הקבוצה.
דוניס התכוון בעיקר למשחק ההתקפה הדל, להתגוננות מול מתפרצות ולעוד כמה פרמטרים שחייבים טיפול. ביום ראשון תחזור מכבי תל אביב לליגת העל וכבר ביום חמישי תשחק שוב בליגה האירופית. בסך הכול יחכו לקבוצה 11 משחקים בקצת יותר מחודש והדבר האחרון שאיפשרה הפגרה הנוכחית, היה לשפר את הליקויים. מעבר לחופשה בת שלושה ימים שקיבלו השחקנים בסוף השבוע שעבר, מכבי תל אביב התאמנה במשך כל התקופה בלי הקישור שלה. דור פרץ ואייל גולסה בנבחרת הבוגרת, עדן קארצב היה במשימה של הנבחרת האולימפית ודן גלזר היה פצוע.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בלי לב הקבוצה, לא היה שום סיכוי לתרגל באמת. שני הבלמים איתן טיבי ושרן ייני גם חסרו ושחקן מפתח נוסף כמו יונתן כהן התייבש על ספסל הנבחרת הבוגרת. דוניס ניסה לאמן, אבל באימונים היו בעיקר שחקנים מקבוצת הנוער שהגיעו להשלים קאדר. הדבר האחרון שמכבי תל אביב הייתה יכולה לעשות בשבוע וחצי האחרונים היה אימונים שישפרו אותה.


