על רקע הידיעות שיוצאות מבני סכנין וההתקפה של המועדון על ז'וזואה, התכתבו היום (שלישי) מנכ"ל הפועל באר שבע אסי רחמים ומאמן בני סכנין ניסו אביטן בכדי להרגיע את האווירה הטעונה. אביטן הידוע בקרבתו להפועל באר שבע, אשר בנו משחק אפילו בהפועל באר שבע כחלוץ, ביקש שרחמים ויושב ראש בני סכנין מוחמד אבו יונס יסגרו ביניהם את הסיפור ברוח חיובית כי בסך הכל קיימים יחסים תקינים בין שני המועדונים ובין אלונה ברקת לבין אבו יונס במיוחד. 
אביטן הבהיר כי מבחינתו הסיפור נגמר ברגע שהשופט דוד פוקסמן טען שהוא לא שמע את הקללות שהטיח בו ז'וזואה. אביטן טען שהכל החל בדין ודברים בין אנשי סכנין לבין מיגל ויטור שלא היה בסגל וירד לכר הדשא בסיום המשחק. לפתע, לטענת אביטן, הוא שמע קללות מאחוריו וכשהסתובב ראה את ז'וזואה מקלל אותו. בהמשך הרגיע אוהד לויטה את אביטן שהיה נסער מהדברים של הפורטוגלי.
בהפועל באר שבע כעסו הבוקר על הניסיונות של אנשי בני סכנין לצייר את הסיטואציה כחד צדדית ולנסות להוציא את הפועל באר שבע באור שלילי. במועדון הבהירו כי הם לא התכוונו לערב את המנהלת בעובדה שאנשים רבים מדי של סכנין היו ביציע שבקרבת הספסל ורבים מהם התלוננו והשתוללו כשנבדק שער השוויון של הפועל באר שבע. "לא רצינו בכלל להתעסק עם זה, אבל אם בסכנין רוצים להמשיך ולדבר על מה שהיה אמש בטדי, אולי נפתח את הדברים עד הסוף", אמר גורם בהפועל באר שבע.
בתוך כך קיימו היום במועדון שיחה עם מרסלו מלי, על רקע כל הפרסומים עליו הבוקר לאור הופעתו הפושרת, והבהירו לארגנטינאי שהצוות המקצועי והמועדון מעריך אותו ולא מתכוון לחרוץ שום גורלות לגביו בשלב כל כך מוקדם של העונה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



