מפגן הכוח של אוהדי מכבי חיפה באימון הבוקר (שבת) לא נעלמה מעיניהם של אנשי משרד הבריאות, שלאור המקרים האחרונים התריעו בפני ההתקהלות אשר מהווה עבירה על התקנות, ועשויה להביא להפסקת המשחקים. בעקבות כך, מנהלת הליגה פנתה למועדונים ולגורמי אכיפת החוק, על מנת שימנעו התקהלויות אלו המסכנות בראש ובראשונה את הקהל עצמו.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
ארז כלפון יו"ר מנהלת הליגה אמר בנושא: "אני מבין לליבם של האוהדים שרוצים לחזור למגרשים, לפגוש ולעודד את שחקני קבוצתם, אך לצערי התנהגות זו מרחיקה ופוגמת במאמצי המנהלת להחזרת האוהדים למגרשים ואף עשויה לסכן את פעילות ענף הכדורגל. משרד הבריאות התריע כי התקהלויות מסוג זה אסורות, באימונים ובמשחקים ועשויות לסכן את המשך קיום המשחקים. אני קורא לכם להשאר בבתים ולצפות בשידורי המשחקים. מעבר לעבירה על החוק ולקבלת קנסות, אתם מסכנים את בריאותכם, בריאות משפחותיכם ובריאות השחקנים. אנא תנהגו באחריות".