גם הערב (שלישי), יומיים לפני משחקה הראשון בליגה האירופית מול קרבאח האזרית, מכבי תל אביב התאמנה ללא חמשת שחקניה מהנבחרת הלאומית של ישראל. שרן ייני, איתן טיבי, אייל גולסה, מאור קנדיל ועדן קארצב התאמנו גם היום בקפסולה נפרדת כדי לא לסכן את עצמם ואת השחקנים האחרים וזאת
כחלק ממשנה הזהירות שנוקטת הקבוצה.
על פי הידוע, כל החמישה ערכו כבר בבוקר בדיקה בנפרד מיתר השחקנים שעברו את הבדיקה רק בצהריים. במכבי תל אביב רצו שהחמישה יעברו גם את בדיקת הקורונה שנערכה בצהריים לכל הקבוצה ורק במידה ששתי הבדיקות יהיו שליליות, עשויים השחקנים להצטרף מחר לסגל המלא לאימון המסכם לקראת המשחק מול קרבאח מחרתיים.
כזכור ביום ראשון עברו השחקנים בדיקה אחרי ששבו מהנבחרת ויצאו שליליים לקורונה ובכל זאת, החליטו במכבי תל אביב לחכות ולא לאפשר להם להתאמן עם כולם. נכון לעכשיו לא ברור עדיין את מי מהם גיאורגיוס דוניס ישתף במשחק מחרתיים אך כאמור תחילה הוא צריך לקבל אותם לפחות לאימון המסכם.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם