חלון ההעברות הנוכחי יסתיים הערב (שלישי) גם לרישום בהתאחדות לכדורגל בארץ וגם לליגה האירופית, ואחרי שתי החתמות הבזק של מכבי תל אביב (אתמול הבלם הספרדי לואיס הרננדס ושלשום החלוץ הסרבי אלכסנדר פשיץ') יש למועדון חמישה זרים, שאחד מהם הוא אורוש ניקוליץ' שלא ברור מתי ואם בכלל יחזור לשחק כדורגל.
הערב הודיעו רשמית בשורות האלופה על הזר השישי - הקשר הדרום אפריקאי רוואן הומאן בן ה-19, שחתם לעונה עם אופציה להארכת חוזה, אם כי השחרור הבינלאומי עוד צריך להגיע. הומאן יושאל לבית"ר תל אביב בת ים מהליגה הלאומית, אולם מאחר שאין עדיין פעילות בקבוצות שאינן משחקות באירופה, יישאר הקשר הצעיר בסגל של מכבי תל אביב ויוכל להתאמן בצורה מסודרת בהתאם לנהלים. אך כאשר ייפתח החלון החדש שהוקצה לטובת העברות נוספות בכדורגל הישראלי, עם חזרת הליגה לפעילות, יושאל השחקן לקבוצת הבת מהליגה הלאומית.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
שחקני הרכש הטריים של המועדון, אלכסנדר פשיץ' ולואיס הרננדס, רשמו הערב אימון בכורה. שחקני האלופה שהחלימו מנגיף הקורונה ערכו אימון בקפסולה נפרדת.