עוד לפני שלואיס הרננדס עלה על הדשא בקרית שלום, הוא כבר זכה להשוואות במכבי תל אביב לבלם ספרדי אחר ששיחק במועדון, קרלוס גרסיה. "זה מאותו פס יצור", אמרו אתמול במועדון על הרננדס. "אותה קלאסה של קרלוס גרסיה. אותה התנהלות ובשאיפה גם אותה רמה שהיתה לגרסיה בתחילת הדרך שלו במכבי תל אביב".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(1.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
הרננדס הגיע אתמול בצהריים לישראל בטיסה ישירה ממדריד. צלמים מכמה כלי תקשורת חיכו לו באולם מקבלי הפנים הריק בנתב"ג אבל מכבי תל אביב דאגה להוציא אותו מבפנים בלי שיצטרך לעבור דרך התקשורת. הרננדס הגיע לבד ללא רעייתו ושני בניו וללא סוכן שחקנים. הוא חתם על חוזהו במכבי תל אביב וישתכר כ 400 אלף יורו נטו.
את ההמלצות על מכבי תל אביב קיבל משני השחקנים הספרדים חואן פאבלו קולינאס וחוסה רודריגס שמשחק היום במכבי חיפה. השחקן יפגוש בקרוב קבוצה ספרדית מ"הלה ליגה" כשמכבי תל אביב תפגוש פעמיים את ויאריאל במסגרת הליגה האירופית. "התחזקנו בשני שחקנים, הרננדס ופשיץ' שיסייעו לנו לשמור על האליפות", אמר אמש שחקן בקבוצה. "חיכינו הרבה, אולי אפילו יותר מדי, אבל הסגל כבר איכותי מאוד ויידע להתמודד עם שני מפעלים במקביל".


