מכבי תל אביב קיבלה את אישור מנהל הספורט להנחתת החלוץ אלכסנדר פשיץ' והיא פועלת לסגור את הנושאים הכספיים מולו ביממה הקרובה כדי שאפשר יהיה לרשום אותו עד לתום מועד חלון ההעברות מחרתיים. מכבי תל אביב צריכה לרשום את הסרבי עד ה-6 באוקטובר הן בהתאחדות לכדורגל בארץ והן ברישומי אופ"א על מנת שיוכל להיכלל בסגל הקבוצה לליגה האירופית.
פשיץ' לא הרבה לשחק מאז דצמבר 2019. הדקות היחידות שלו במשך 10 חודשים היו בחודש מאי כאשר שותף 18 דקות במשחק של הקבוצה הדרום קוריאנית סיאול בה שיחק בתור מושאל. אם יחתום, יצטרכו במכבי תל אביב לעבוד איתו בצורה פרטנית והדרגתית כדי למנוע פציעות. בנוגע לבלם פדריקו ונאנסיו שהיה מועמד, הוא חתם בלוגו מהליגה השנייה בספרד.
בתוך כך קיבלה מכבי תל אביב בשורות חיוביות היום, כשלראשונה אחרי שבועיים לא נמצא אף שחקן או איש צוות חדש חיוביים לקורונה בבדיקות שנערכו אתמול במתחם האימונים בקרית שלום. לפי הודעת המועדון, איש צוות נוסף שלא נמנה על צוות הקבוצה הבוגרת, נמצא חיובי (גבולי) והוא ייכנס לבידוד.
ובזמן שמכבי תל אביב קיבלה תשובות, רד בול זלצבורג כבר מקבלת תשובות חיוביות. הקבוצה האוסטרית ששיחקה נגד אלופת ישראל פעמיים בפלייאוף העלייה לשלב הבתים של ליגת האלופות, הודיעה היום (ראשון) ששלושה משחקניה נדבקו בקורונה. השלושה לא סובלים מתסמינים, אולם הם הוכנסו לבידוד וכעת שאר הקבוצה תישאר בבידוד קבוצתי, משמע תוכל לצאת מהבית אך ורק לאימונים ומשחקים. כמו כן, אף שחקן של זלצבורג לא ייקח חלק במשחקי הנבחרות הקרובים.
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.


