ההתאחדות לכדורגל פנתה היום (חמישי) במכתב רשמי למנכ"לית פיפ"א, פטמה סמורה, בבקשה לדחות את מועד (12.10) סגירת חלון ההעברות לנוכח המצב בישראל. במכתב שנשלח על ידי מנכ"ל ההתאחדות, רתם קמר, הודגש כי הדבר הכרחי לנוכח הסגר, חוסר היכולת של המועדונים להנחית כאן זרים למבחנים ומתכונת עבודה חלקית בלבד של משרדי הממשלה הרלוונטיים.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
קמר הדגיש כי זה גורם לפגיעה ספורטיבית בקבוצות הישראליות ביחס למקבילות שלהן במפעלים האירופים וכן לחוסר שוויון בין הקבוצות עצמן בכדורגל הישראלי, בין אלה שכבר התחזקו לאלה שהדבר לא יתאפשר להן.
במכתב נטען עוד, כי ההתאחדות צופה שהתרחשות דומה תתקיים בקרוב במדינות נוספות לנוכח התפשטות הגל השני של הקורונה ועל פיפ"א למצוא פתרון ספורטיבי ושוויוני, שיבוא לידי ביטוי ביצירת חלונות נוספים בהם תתאפשר העברת שחקנים.