עם סיומו של יום כיפור, הודיעה הערב (שני) מכבי תל אביב על נדבק חדש בקורונה: טל בן חיים. החלוץ נמצא חיובי לנגיף, וכמוהו גם איש צוות רפואי נוסף.
האלופה הישראלית תערוך בשעות הערב אימון נוסף לקראת משחק הגומלין מול זלצבורג ביום רביעי, במסגרת מוקדמות ליגת האלופות. מחר בבוקר תמריא לאוסטריה, בסגל מצומצם למדי.
מדובר בחדשות רעות מאוד עבור גאורגיוס דוניס, שייאלץ להסתדר ללא שחקן התקפה נוסף בגומלין, בו ינסה למחוק פיגור 2:1. בן חיים עלה היטב מהספסל בדקה ה-61 של המשחק הראשון, והיה מועמד לפתוח ב-11 ביום רביעי הקרוב.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בן חיים הוא שחקן מכבי תל אביב ה-11 שנדבק בנגיף, אחרי דן גלזר, אדוארדו גררו, דור תורג'מן, אבי ריקן, יונתן כהן, דניאל פרץ, דור פרץ, ניק בלקמן, אנריק סבוריט ואופיר דוידזאדה. בנוסף, יש גם תשעה אנשי צוות שיצאו חיוביים בבדיקות.
כידוע, נוהל היציאה של משרד הבריאות מבידוד אחרי שנמצאת מאומת, מחייב לספור 13 ימים ולכן, בנוסף לכל השחקנים שהוזכרו לעיל, גם דן גלזר שנדבק ראשון בנגיף לא יוכל להמריא עם מכבי תל אביב לאוסטריה. אחד הנדבקים האחרים, אבי ריקן, צייץ היום: "שמישהו יחזיר לי את חוש הטעם והריח בהול".


