אכזבה גדולה בצד אחד, שביעות רצון גדולה בצד השני. ככה זה נראה הערב (שבת) מיד אחרי ה-1:1 בין עירוני קרית שמונה להפועל חיפה במחזור השני בליגת העל. הקבוצה של קובי רפואה הוליכה 0:1 מפנדל מוצלח של לוסיו, אבל החמיצה בלי סוף ובמקום לעלות ליתרון מבטיח, ספגה מרגלי נס זמיר בדקה ה-63.
"זה משחק שהיה צריך להיגמר בניצחון 0:4 או 0:5 לנו", אמר רפואה, "הייתה קבוצה אחת על המגרש במחצית הראשונה, אבל קבוצה חזקה צריכה לשמור על ה-0:1 גם כשלא הולך ומחמיצים. אני מאוכזב, הגענו להמון מצבים, אבל אני יותר מודאג מהספיגה מאשר מההחמצות. יש לנו חלוצים טובים, אין לי תלונות כלפיהם, זה בסדר להחמיץ. אני לא רוצה שנהיה מרוצים מכל נקודה בגלל שבשנה שעברה ניצלנו מירידה ברגע האחרון. זו לא המטרה שלי".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
חיים סילבס אמר בסיום: "במחצית הראשונה זה לא היה כוחות, אבל ברגע שראינו שאנחנו מפגרים רק 1:0, אמרתי לשחקנים במחצית שהמזל איתנו ואנחנו צריכים לקחת את זה. במחצית השנייה המשחק היה שקול והיו מצבים בשני הצדדים. יש לנו כניסה קשה לעונה הזו, אנחנו נלחמים חזק. הבנתי שנוכל להתחזק בזמן הקרוב, אבל אנחנו צריכים להתחזק גם מבפנים. אני מעודד מהתוצאה, הייתה ווינריות במחצית השנייה ויצאנו עם נקודה ממקום שלא הגיע לנו".
נס זמיר הוסיף: "הולך לי די טוב נגד קרית שמונה, יש קבוצות שנגדן המזל איתך. יסמין בוריץ' השאיר אותנו בחיים במחצית הראשונה, עלינו פחות מפוקסים, היו מהלכים טובים של קרית שמונה, היינו רדומים. מזל שבוריץ' השאיר אותנו בחיים והמחצית השנייה נראתה אחרת. אני חיובי לקראת העונה הקרובה, יש לנו קבוצה טובה וכלים התקפיים טובים שנשתמש בהם. אחרי השער שלי גם יכולנו להכריע את המשחק, אבל עדיף להיות עם ציפור אחת ביד מאשר עם שתיים על העץ".
