בעבר עלו לא מעט דיווחים באיטליה על מספר קבוצות המתעניינות בשירותיו של שחקן מכבי תל אביב, יונתן כהן. היום (שבת) קבוצה נוספת מצטרפת לרשימה - קרוטונה, העולה החדשה לסרייה א', שעל פי דיווח של אחד העיתונאים הבכירים בארץ המגף, ג'נלוקה די מרציו, פנתה לנציגיו על מנת לנסות ולצרפו. "המגעים בין הצדדים נמשכים", כתב די מרציו בדיווח.
קרוטונה עלתה בתום העונה שעברה לליגה הבכירה באיטליה אחרי עונה מצוינת מבחינתה. אם כהן יצטרף לקבוצה, הוא יהיה הישראלי השני באיטליה אחרי סוף פודוגראנו, שנרכש על ידי רומא ומשחק בקבוצת הנוער.
בעונה שעברה כבש שחקן הכנף של מכבי תל אביב 12 שערי ליגה ב-33 הופעות. הוא הוסיף גם שער באירופה והספיק לרשום שש הופעות בנבחרת הבוגרת של ישראל.
רגיל (7) 345
01:00

נאשוויל

אינטר מיאמי
נאשוויל חסרה שחקנים פצועים רבים, ואינטר מיאמי ללא אובאנדו ורייס. מסי שבכושר מעולה כבש פעמיים בניצחון הקודם של מיאמי. למיאמי יהיה קשה ואנו הולכים על תיקו.
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(3+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (163) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(163+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר