ז'לייזניצ'אר מגיעה למשחק הערב (רביעי, 20:00, ספורט1) נגד מכבי חיפה בסיבוב הראשון של מוקדמות הליגה האירופית, כאנדרדוג מובהק. הבוסנים שניסו לדחות את המשחק או להעבירו למגרש נייטרלי, הגיעו אמש ארצה עם סגל כמעט מלא, אולם יחסרו את השוער הראשון פיליפ אריץ' ואת הקשר נרמין ימאק שלא סיימו את תקופת הבידוד.
כך או כך, הבוסנים מנמיכים ציפיות לקראת המשחק. "הם כבר שיחקו בליגה המקומית ועשו משחק אימון. אנחנו לא עשינו כלום. התאמנו בקושי שלושה ימים, חלק מהשחקנים שלנו בבידוד ואחרים לא בכושר משחק", אמר המאמן עומאר אוסים. "יחד עם זאת, אנחנו לא מרימים ידיים. למדנו איך מכבי חיפה משחקת ואנחנו מכירים את היתרונות והחסרונות שלה. השאלה היא אם נוכל להשתמש בידע הזה כדי להפתיע".
אוסים הוסיף: "כל הנסיבות פועלות לרעתנו, אבל זה לא משנה. למרות הכל, אנחנו מאמינים שאפשר להוציא משהו מהקמפיין האירופי הזה. לא חשוב איך המשחק הזה ייגמר, העונה שלנו לא מסתיימת אלא רק מתחילה. הכי חשוב שניכנס לכושר".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


