הערב (שלישי) הפועל באר שבע ניצחה 1:2 את בני יהודה במשחק אימון באשקלון. הקשר הפורטוגלי, שקילל את אליניב ברדה באימון אמש והושעה, לא לקח חלק במשחק אבל הקבוצה מבירת הנגב קיבלה הופעת בכורה מהחלוץ החדש ג'ונתן אגודלו. שחקני הרכש החדשים מרסלו מלי ומריאנו באריירו לא שותפו. 
בצד השני, הקבוצה של אלישע לוי חסרה את ניב זריהן, עמית זנטי, אמיר רוסתום, איליי חן, אמיר חלאילה ורועי בן שמעון שסובלים מפציעות קלות. 
המחצית הראשונה הסתיימה ב-0:0, אולם באר שבע הכריעה את המשחק במחצית השנייה. בדקה ה-50 קייס גאנם כבש לאחר בישול של רותם חטואל, שהתכבד לכבוש את השער השני כעבור חמש דקות, אחרי שהוכשל ברחבה וכבש מהנקודה הלבנה.
הרכב הפועל באר שבע: רז רחמים, אור דדיה, שיר צדק, מיגל ויטור, דודי טויטו, דוד קלטינס, מרואן קבהא, סינטאיהו סלליך, אלטון אקולטסה, אנתוני וארן, ג'ונתן אגודלו.
הרכב בני יהודה: עומר ניראון, אבישי כהן, דן מורי, צליל נחמיה (התרשמות), אליסון דוס סנטוס, נתי אמויאל, יוסיף מוסא, שי מזור, מתיאה ליואיץ', דור ג'אן ומוחמד גדיר.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



