האם בית"ר ירושלים כבר מצאה מחליף לרוני לוי? באתר היווני Sportime טוענים כי המאמן היווני סבאס פנטלידיס, שאימן בעונה החולפת באטרומיטוס מועמד לאימון הקבוצה. המאמן בן ה-55 שאימן בעונה החולפת את טל כחילה שגדל בבית"ר, מעולם לא המשיך לעונה נוספת במועדונים בהם עבד. בעונת 2018/19 אימן את אריס סלוניקי.
בבית"ר עדיין מחפשים מאמן חדש לאחר שמוקדם יותר היום (שישי) הודיעה הקבוצה על פיטוריו של המאמן רוני לוי לאחר ההדחה המאכזבת אתמול במוקדמות הליגה האירופית מול טאוטה האלבנית. בעקבות המהלך בחר מנהל הקבוצה יוסי בניון להתפטר מתפקידו, זאת כשביום ראשון הקבוצה תפתח את העונה בליגת העל במשחק חוץ מול הפועל חיפה.
חלק מהמועמדים שהוזכרו לקבל את המושכות לאימון הקבוצה הם הצמד סלובודאן דראפיץ' ושי ברדה שאימנו ביחד את הקבוצה בעונת 2015/16, ובארבע העונות האחרונות אימנו במכבי נתניה. מי שעשוי לעמוד על הקווים במשחק הליגה מול הפועל חיפה במסגרת המחזור הראשון של ליגת העל הוא מאמן קבוצת הנוער יוסי מזרחי.
בנוסף הודיעה הקבוצה לשחקנים כי היא קונסת אותם ב-20 אחוז מתוך סך המשכורת של חודש אוגוסט. באירגון השחקנים הגיבו בביקורת רבה על המהלך, שהפך לחריג בנוף הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם