האם בית"ר ירושלים כבר מצאה מחליף לרוני לוי? באתר היווני Sportime טוענים כי המאמן היווני סבאס פנטלידיס, שאימן בעונה החולפת באטרומיטוס מועמד לאימון הקבוצה. המאמן בן ה-55 שאימן בעונה החולפת את טל כחילה שגדל בבית"ר, מעולם לא המשיך לעונה נוספת במועדונים בהם עבד. בעונת 2018/19 אימן את אריס סלוניקי.
בבית"ר עדיין מחפשים מאמן חדש לאחר שמוקדם יותר היום (שישי) הודיעה הקבוצה על פיטוריו של המאמן רוני לוי לאחר ההדחה המאכזבת אתמול במוקדמות הליגה האירופית מול טאוטה האלבנית. בעקבות המהלך בחר מנהל הקבוצה יוסי בניון להתפטר מתפקידו, זאת כשביום ראשון הקבוצה תפתח את העונה בליגת העל במשחק חוץ מול הפועל חיפה.
חלק מהמועמדים שהוזכרו לקבל את המושכות לאימון הקבוצה הם הצמד סלובודאן דראפיץ' ושי ברדה שאימנו ביחד את הקבוצה בעונת 2015/16, ובארבע העונות האחרונות אימנו במכבי נתניה. מי שעשוי לעמוד על הקווים במשחק הליגה מול הפועל חיפה במסגרת המחזור הראשון של ליגת העל הוא מאמן קבוצת הנוער יוסי מזרחי.
בנוסף הודיעה הקבוצה לשחקנים כי היא קונסת אותם ב-20 אחוז מתוך סך המשכורת של חודש אוגוסט. באירגון השחקנים הגיבו בביקורת רבה על המהלך, שהפך לחריג בנוף הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.