בית"ר ירושלים ספגה בעבר תבוסות זכורות וצורבות מול בודו גלימט, ויסלה קרקוב ושרלרואה, אבל הן כאין וכאפס לעומת ההדחות בעונות האחרונות מול יריבות נחותות בהרבה, בלשון המעטה, כשהשיא הגיע הערב (חמישי) בהפסד 2:0 לטאוטה האלבנית.
מאז ההגעה לשלב הפלייאוף ב-2016/17, זו הפעם השלישית שבית"ר סופגת הדחה מול קבוצה שהייתה אמורה לעבור. ב-2017/18 זה נגמר בסיבוב המוקדמות השני עם תבוסה 4:0 בבולגריה אצל בוטב פלובדיב שהובילה לסיום דרכו של שרון מימר, ועונה לאחר מכן הייתה זו צ'יחורה ממרכז הטבלה בגאורגיה שניצחה את הירושלמים 1:2 בטדי בסיבוב הראשון של מוקדמות הליגה האירופית וגרמה לכך שגיא לוזון החזיק רק עוד חודשיים לפני שהפך למפוטר הראשון של 2018/19. "עפנו מול קבוצה ברמה של ליגה לאומית", אמרו אז במועדון".
בעונה שעברה לא שיחקה בית"ר באירופה, וכעת החזרה הסתיימה בעוד הופעה מביכה וקריסה כבר בסיבוב הראשון מול יריבה אלמונית. כדי להבין עד כמה מדובר בהפתעה מבחינת טאוטה, נציין שעד היום היא עברה שלב רק פעם אחת באירופה - בגביע המחזיקות עליו השלום בעונת 1995/96. היא סיימה את העונה בתחילת החודש עם הזכייה בגביע, ומאז לא מצאה אפילו יריבות למשחקי אימון. אבל את בית"ר היא עברה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
וגם עבור רוני לוי מדובר ברצף לא נעים בכלל. המאמן שהוביל את מכבי חיפה בעבר לשמינית גמר גביע אופ"א ואת סטיאווה בוקרשט לשלב הבתים של הליגה האירופית, כושל בפעם השלישית ברציפות באירופה.
בעונת 2016/17 זו הייתה ההדחה הזכורה בסיבוב השני של מוקדמות הליגה האירופית מול נומה קאליו האסטונית בפנדלים, ובחלוף שנתיים הוא הודח עם אנורתוזיס פמגוסטה בסיבוב הראשון בגלל שערי חוץ מול לאצ'י האלבנית. בשני המקרים, ההדחות עלו לו בסופו של דבר במשרה.
איך זה יסתיים הפעם?