וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קובי נהרג, ליברפול אלופה, מסי עוזב את ברצלונה. ואנחנו רק באוגוסט

שנת 2020 בספורט הופכת אט אט לכזו שלא נשכח עוד הרבה מאוד זמן. שיא עולם היסטורי, 2:8 ענק ועוד משהו... אה כן, הקורונה

התגובות בלוס אנג'לס למותו של קובי בריאנט בהתרסקות מסוק/צילום: רויטרס, עריכת וידאו: ניר חן

אירוע מתגלגל: נגיף הקורונה גורם לביטולים ודחיות של עשרות אירועי ספורט ולפגיעה כלכלית קשה במועדונים וספורטאים יחידנים.

26.1 - קובי בריאנט, מגדולי שחקני הכדורסל בכל הזמנים, נהרג בהתרסקות מסוק בגיל 41. התאונה הקטלנית גבתה גם את חייהם של בתו ושל שבעה נוסעים נוספים והטייס.

17.3 - בשל התפרצות נגיף הקורונה, אופ"א מודיעה על דחיית טורניר יורו 2020 ליוני 2021.

24.3 - אחרי דחייתם של עוד ועוד אירועים, גם הוועד האולימפי הבינלאומי נכנע ומודיע: אולימפיאדת 2020 נדחית בכשנה.

2.4 - הליגה הבלגית הופכת ללראשונה באירופה שמסתיימת מבעוד מועד בגלל משבר הקורונה. בהמשך הלכו בעקבותיה גם הליגות בהולנד, צרפת, סקוטלנד ועוד.

חודש יוני - ליגות כדורגל רבות מתחדשות באירופה ללא קהל. הענף הוא אותו ענף, אבל מול יציעים ריקים... בכל זאת לא בדיוק אותו ענף.

הצלחת חזרה למרסיסייד/רויטרס

26.6 - אחרי 30 שנים ארוכות, בהן מנצ'סטר יונייטד עקפה אותה כקבוצה עם הכי הרבה אליפויות באנגליה, ליברפול סוף סוף הניפה את הצלחת.

30.7 - ליגת ה-NBA חזרה לפעילות אחרי השבתה ארוכה. כל הקבוצות, על צוותיהן ושחקניהן, התרכזו בבועה באורלנדו, שם הם ישהו עד סיום העונה.

14.8 - אחרי יותר מ-16 שנים ארוכות, ג'ושוע צ'פטגי האוגנדי שבר את שיא העולם בריצה ל-5,000 מטרים. קנניסה בקלה הגדול החזיק בשיא מאז מאי 2004 ובמשך תקופה ארוכה השיא שלו היה נראה בלתי שביר.

14.8 - באיירן מינכן מנצחת את ברצלונה 2:8 ברבע גמר ליגת האלופות. זו הייתה התבוסה הכי גדולה של ברצלונה מזה 69 שנה והשמינייה הראשונה שהיא סופגת מאז 1946.

20.7 - דפורטיבו לה קורוניה ירדה לליגה השלישית לראשונה מאז 1981. ב-39 השנים הללו היא הספיקה לזכות באליפות ספרד, להניף את הגביע פעמיים ולהפוך לחברה קבועה בליגת האלופות.

25.8 - ברצלונה מאשרת שליאונל מסי ביקש לעזוב את הקבוצה בה שיחק כל חייו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully