תקרית משמעתית מעיבה על ההכנות של מכבי תל אביב למשחק נגד סודובה בסיבוב המוקדמות השני של מוקדמות ליגת האלופות (רביעי, 19:00, ספורט 1). אדוארדו גררו, שהיה מועמד לפתוח בהרכב, ככל הנראה לא יפתח אחרי שאיחר להסעה של הקבוצה מקרית שלום לשדה התעופה. החלוץ הפנמי הצעיר הגיע לנתב"ג בגפו עם מונית, כששאר הקבוצה ממתינה לו. 
לאחר טיסת צ'רטר פרטית לליטא שארכה 4 שעות, נחתה הקבוצה לפני שעה קלה בשדה התעופה 'קובנה' למזג אויר מעונן של 21 מעלות. הקבוצה עשתה את דרכה באוטובוס למאריופול שם תקיים אחר הצהריים את האימון המסכם לקראת המשחק מחר.
מי שלא הגיע לשדה הבוקר הוא יונתן כהן שסובל מבעיה בצוואר ויחמיץ את המשחק בו היה אמור לסגור מעגל, שכן לפני שנה מול סודובה הורחק בכרטיס אדום. גם שחר פיבן ומתן חוזז הפצועים יישארו בארץ, וכך גם אייל גולסה האבל על פטירת אביו. מכבי תל אביב תמריא עם 19 שחקני שדה ושלושה שוערים וביחד עם אנשי הסגל המקצועי והמנהלה, יהיו על המטוס הבוקר 40 אנשי הקבוצה. גאורגיוס דוניס לא צפוי לערוך שינויים רבים ביחס להרכב שפתח מול פ. צ. ריגה וההתלבטות העיקרית היא האם לפתוח עם דן ביטון או לתת לאדוארדו גררו אשראי בהרכב.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



