יונתן כהן לא מצליח להתגבר על הכאב בצווארו והוא לא ייצא למשחק מול סודובה מחרתיים (רביעי) בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. הקיצוני של מכבי תל אביב ערך הערב אימון קל בלבד אחרי שלושה ימים בהם לא התאמן בגלל הכאבים בצווארו וכבר הערב החליטו בקבוצה שוה לא ייצא איתם אל המשחק החשוב בליטא.
כזכור, כהן הורחק לפני שנה מול סודובה ולא שיחק בשל כך מול פ צ ריגה בשבוע שעבר. השחקן ומכבי תל אביב קיוו שהוא יחזור למשחק מול סודובה אבל באימון של יום שישי התלונן כהן שאינו יכול להתאמן בגלל כאבים בצוואר וכאמור הערב, יומיים למשחק, התאמן קל בלבד ולאחר מכן הוחלט שלא ייצא עם חבריו לליטא.
בתוך כך יש גם בשורות חיוביות עבור הצהובים: כל שחקני הסגל והצוות המקצועי עברו בדיקות קורונה וכולם נמצאו שליליים לנגיף ונקיים ממנו.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



