אחרי שלא היתה קרובה לסכן את מכבי תל אביב באלוף האלופים, הפועל באר שבע תתייצב מחר (שבת, 19:00, ספורט 5+) באצטדיון טדי למשחק הדירוג מול מכבי חיפה בגביע הטוטו עם הרכב אחר לגמרי ועם ציפיות להראות כדורגל הרבה יותר איכותי, אף שמכבי חיפה היא עדיין פייבוריטית.
המאמן יוסי אבוקסיס יעלה עם שלושת הזרים שהיו בבידוד אחרי חופשת המולדת, אבל עדיין ללא ג'ונתן אגודלו שעוד מתאמן לבד. עבור הקבוצה זו גם תהיה הכנה למשחק במוקדמות הליגה האירופית מול דינמו באטומי ביום חמישי באצטדיון המושבה.
הרכב משוער: אוהד לויטה, אור דדיה, מיגל ויטור, שיר צדק, שון גולדברג, מרואן קבהא, דוד קלטינס, ז'וזואה, סינטאיהו סלליך, אלטון אקולטסה, איתמר שבירו.
מאמן מכבי חיפה, ברק בכר, יפגוש לראשונה את האקסית ואמר: "המשחק בשבת הוא בעצם האחרון שלנו לפני המשחק באירופה, כך שמלבד הרצון שלנו לנצח ולהצליח בו, מדובר גם בהכנה חשובה והפועל באר שבע יריבה חזקה. כמובן שיש גם את הפן האישי, זה המפגש הראשון שלי עם מקום בו אימנתי לאורך חמש עונות, כך שישנה גם התרגשות".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.


