מנהלת הליגה הודיעה היום (חמישי) את לוח המשחקים של המחזור הראשון בליגת האלופות. מחזור הפתיחה יתקיים בשבת ובראשון הבאים (30-29 באוגוסט) ואף משחק לא ייערך בשני בשל המשחקים של ארבע קבוצות (מכבי תל אביב, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים והפועל באר שבע) במוקדמות האירופיות.
המשחק המרכזי יפגיש בין האלופה מכבי תל אביב למכבי פתח תקוה והוא יהיה ביום ראשון ב-21:00. מכבי חיפה תצא למשחק חוץ מול הפועל חדרה וגם המשחק הזה ייערך ביום ראשון בשעה 20:30. עוד באותו יום הפועל באר שבע תארח את מכבי נתניה (20:00) והפועל חיפה את בית"ר ירושלים (20:15). זה אומר שמחזור הפתיחה יחל עם שלושה משחקים בשבת כשמ.ס. אשדוד מול עירוני קרית שמונה יהיה זה שיוציא את עונת 2020/21 לדרך וייערך בשבת ב-19:00. עוד באותו ערב בני סכנין תארח את בני יהודה (19:45) והפועל כפר סבא את הפועל תל אביב (20:30).
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


