יומיים וחצי למשחק הראשון של מכבי תל אביב במוקדמות ליגת האלופות מול פ.צ. ריגה ומאמנה הטרי גיורגיוס דוניס, כבר מגבש את האחד עשר שלו.
ההעדפה של דוניס לעמדת המגן הימני היא מאור קנדיל על פני בן ביטון שהגיע הקיץ מהפועל באר שבע ופתח במשחק האחרון ביום חמישי שעבר באלוף האלופים. בצד הימני של הקישור אמור לפתוח אדוארדו גררו, גם בשל היעדרותו של יונתן כהן שמורחק בשל הכרטיס האדום שספג במשחק מול סודובה אשתקד.
אף שיש עדיין התלבטות בנוגע לאיתי שכטר, נראה כי בסופו של דבר החלוץ הישראלי יפתח על הספסל ואילו ניק בלקמן יעלה כחלוץ המטרה. אבי ריקן שפתח על הספסל במשחק האחרון אמור להיכנס להרכב בקישור לצד דן גלזר ודור פרץ שנחשבים לבטוחים ב-11.
הלטבים ינחתו רק מחר בצהריים בנתב"ג וכבר כעבור ארבע שעות יערכו את האימון היחיד והמסכם שלהם למשחק על כר הדשא בבלומפילד. אוהדי מכבי תל אביב יוכלו לשמוע לראשונה את המאמן שלהם מדבר בשידור חי מחר במסיבת עיתונאים שתיערך ב-17:00 ותועבר בשידור חי בוואלה! ספורט.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


