יומיים וחצי למשחק הראשון של מכבי תל אביב במוקדמות ליגת האלופות מול פ.צ. ריגה ומאמנה הטרי גיורגיוס דוניס, כבר מגבש את האחד עשר שלו.
ההעדפה של דוניס לעמדת המגן הימני היא מאור קנדיל על פני בן ביטון שהגיע הקיץ מהפועל באר שבע ופתח במשחק האחרון ביום חמישי שעבר באלוף האלופים. בצד הימני של הקישור אמור לפתוח אדוארדו גררו, גם בשל היעדרותו של יונתן כהן שמורחק בשל הכרטיס האדום שספג במשחק מול סודובה אשתקד.
אף שיש עדיין התלבטות בנוגע לאיתי שכטר, נראה כי בסופו של דבר החלוץ הישראלי יפתח על הספסל ואילו ניק בלקמן יעלה כחלוץ המטרה. אבי ריקן שפתח על הספסל במשחק האחרון אמור להיכנס להרכב בקישור לצד דן גלזר ודור פרץ שנחשבים לבטוחים ב-11.
הלטבים ינחתו רק מחר בצהריים בנתב"ג וכבר כעבור ארבע שעות יערכו את האימון היחיד והמסכם שלהם למשחק על כר הדשא בבלומפילד. אוהדי מכבי תל אביב יוכלו לשמוע לראשונה את המאמן שלהם מדבר בשידור חי מחר במסיבת עיתונאים שתיערך ב-17:00 ותועבר בשידור חי בוואלה! ספורט.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם