משחקי אלוף האלופים מול מכבי תל אביב המחישו להפועל באר שבע שההכנה שלה לעונה היתה רחוקה מלהיות אופטימלית. לשם כך תצא היום (ראשון) הקבוצה למחנה אימונים מקוצר בן שלושה ימים באשקלון במהלכו תקיים משחק אימון מחר מול הפועל רמת גן.
מי שיצטרפו לראשונה לקבוצה הם הזרים מיגל ויטור, ז'וזואה ואלטון אקולטסה שסיימו את תקופת הבידוד שלהם בסוף השבוע ואחרי שהתאמנו בקפסולה נפרדת, יוכלו להתאמן עם כל חבריהם לקבוצה. מי שיחזור היום גם הוא להתאמן עם הקבוצה הוא לואי טהא שהחל מיום חמישי בבוקר סבל מדלקת גרון ובגלל זה החמיץ את המשחק מול מכבי תל אביב ביום חמישי. הזר הקולומביאני החדש ג'ונתן אגודלו יחמיץ את המחנה וגם את המשחק נגד דינמו באטומי במוקדמות הליגה האירופית כיוון שנחת בארץ רק שלשום.
בהפועל באר שבע מרוצים שהרחיבו את מעגל שחקני הקבוצה שישתייכו לסגל הנבחרת האולימפית החדשה של ניר לוין. אילי מדמון בן ה-17 קיבל זימון לנבחרת וכך גם רותם חטואל ותומר יוספי. השלושה יצטרכו לעבור ביום שלישי ממחנה האימונים של הפועל באר שבע לאימון הנבחרת בשפיים כחלק מההכנות למוקדמות אליפות אירופה מול איי פארו וקזחסטן.
באשר לרמזי ספורי, בקבוצה לא מצליחים להגיע להסכמה עם הקשר שמוכן לקצץ 20 אחוז בעוד שבבאר שבע מבקשים קיצוץ של 42 אחוז. מקורב לשחקן טוען שהוא לא מתעקש בצורה שאינה מוסברת, אלא יש כאן הרבה מעבר ומדובר בעניינים אישיים ומשפחתיים שבגינם קשה לו מאוד לקבל את דרישת הקיצוץ הגבוהה. גם קייס גאנם עדיין לא הגיע להבנות עם הקבוצה על גובה הקיצוץ.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל מוליכת הטבלה. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי של שלושה הפסדים רצופים. האיכות והכושר בין הקבוצות ברורים ונראה שאסטון וילה קיבלה יריבה נוחה על מנת לחזור למסלול הניצחונות
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.


